SI | CZ | DE | HR
+386 70 344 893
info@maksimosipov.com
Zaradi bolečine v hrbtu moje življenje ni moglo več teči normalno. Hvala vam za nepozabno izkušnjo in terapije. Spremenili ste mi življenje!

HVALA!
Špela

Mnenja


Maksim Osipov je navkljub tridesetletni praksi in izkušnjam skromen, knjiga vtisov, v katero ljudje, ki so se odločili poiskati pomoč v alternativni medicini, zapisujejo svoje izkušnje in vtise po terapiji, pa govori sama za sebe.Emil
Z eno besedo ENKRATNO - do sedaj nisem verjel, da je odprava moje bolezni mogoča. Terapija je po mojem mnenju na meji znanstvene fantastike.

Hvala vam!
Silvija
Hvala vam za vaše "tople roke", ki so mi prinesle ogromno energije ter seveda boljši vid!

Hvala za vse terapije in seveda se ponovno vidimo :)
Špela
Zaradi bolečine v hrbtu moje življenje ni moglo več teči normalno. Hvala vam za nepozabno izkušnjo in terapije. Spremenili ste mi življenje!

HVALA!
Sandra - Lukova mama
Z našim malim Lukcem smo vas prvič srečali marca 2013. Od takrat redno vsak mesec prihajamo k vam. Naš Luka vidno napreduje. Po tretjem tretmaju me je prvič poklical mama. Postal je zelo zadovoljen in vesel otrok. Tudi gibalno je postal zelo aktiven. V njegovem mladem življenju je prestal zelo težke kirurške posege in potreboval bo dolgo regeneracijo. Z vašimi tretmaji gre napredek precej hitreje in v pravo smer. Tudi njegovi zdravniki so zelo zadovoljni z napredkom. Iz srca smo vam zelo hvaležni za ves vaš trud! Veselje in sreča v Lukovih očeh sta za nas resnično neprecenljiva! Upam, da se bomo še večkrat srečali. Srčna hvala!
Dragica - moževa žena
Z možem bijeva bitko s hudo boleznijo, zato sva se odločila, da poskusimo še pri vas. Po enem tednu se je vidno izboljšalo njegovo počutje. Je bolj živahen, v njem je veliko več energije kot prej, v bistvu se dogaja velika sprememba. Zelo sem vam hvaležna za vašo pomoč, ki je obrodila sadove.

Lepa vam hvala za vse.
Polona
K vam hodim na terapije zaradi psihičnih težav. V tem času sem prenehala jemati tablete. Malo je ob tem bilo težav, terapije me utrudijo, pa vendar se po tednu dni terapij počutim boljše, bolj polna energije. Med samo terapijo imam veliko reakcij (bruhanje, vrtoglavica,..). A počutje se mi počasi izboljšuje, ozaveščam svoje težave. Začela sem z meditacijami, sproščanjem, veliko berem duhovne literature, uporabljam pozitivne afirmacije. Počasi srečujem samo sebe. Hvala vam tudi za vaša kratka predavanja pri osvetlitvi težav.
Teja
Hvala g. Osipovu za zelo učinkovito izkušnjo, ki sem jo doživela skozi srečanja z njegovim načinom odpravljanja težav. Bolečine v nogah in hrbtenici so se bistveno zmanjšale. Po dolgem času je gibanje spet postalo samodejno in brez bolečin, občutek mravljinčenja okončin je izginil. Priporočam vsem, ki zaupajo še v kaj drugega kot uradno medicino, ki ponuja samo tablete in operacije.
Nataša
Prepričana sem, da v številnih življenjih pustite sledi neizmerne sreče in hvaležnosti. Ko smo vas s sinom po njegovih operacijah tumorja na možganih prvič obiskali, ste nas opozorili, da ne delate čudežev. Ves čas nas opozarjate, da se zdravimo sami in da nam vi pri tem le pomagate. Sin napreduje počasi, ampak vztrajno, zelo smo vam hvaležni za to. Zelo radi prihajamo k vam in z veseljem pričakujemo vaše prihode. Radi bi vam ob tej priložnosti izrazili veliko spoštovanje in hvaležnost ter vam zaželeli nadaljnje uspehe, zdravje in vse najboljše.
Majda
Hvala vam za vse dobro, kar naredite za bolne po telesu in duši. Od vas odhajam vedno polna volje in optimizma, svet je postal bolj barvit in svoje probleme vidim v povsem drugi luči - kot izkušnje, ki me vodijo dalje. Moje splošno počutje se je bistveno izboljšalo, počutim se vitalnejšo. Želim vam, da se vam vse dobro vrne!
Zdenka Rataje
Naravnali ste mi hrbtenico. Zdaj z lahkoto hodim in diham ter uživam življenje!

Hvala vam!

Popolnoma zaupam!
Mateja - Nikova mami
Sin Niko ima diagnozo epilepsija in cerebralna paraliza. Z vašim zdravljenjem smo pričeli v marcu 2013. Po enem mesecu je EEG pokazal boljše rezultate, Niko je začel razpirati dlani rokice in krčiti nogice k sebi. Vedno, ko pridemo od vas je Niko zelo razposajen in tudi zaspi in spi bolje.

Hvala vam iz srca, ker ste nam vlili upanje, da se bo stanje lahko tudi izboljšalo, kar se z vašo pomočjo že.

Hvala, hvala, hvala.
Darja
Lepa hvala za rešitev močnih bolečin v hrbtenici. Premikate meje nemogočega!
Slavko Pogačnik
Imel sem težave z vretenci vratne hrbtenice, občasno se je pojavila tudi oteklina. Z obiski se počutim veliko bolje ali kar odlično.

Prisrčno vam hvala za pomoč in želim veliko uspeha v nadaljnjem odpravljanju težav.
Nada
Hvala vam za vso pomoč moji mami, ki se ji je stanje rok po nekaj terapiha (po vsaki posamezni tudi) bistveno izboljšalo. Od tega, da ji je leva roka nemočno visela navzdol in jo je bolel komolec, zapestje ter prsti, je dobila nazaj gibljivost prstov ter bolečine so postopoma korak za korakom izvenele. Vrat in koleno sta jo popolnoma nehala boleti. Verjamem, da bo jutri stanje še dodatno boljše.

Moje stanje pa je z eno besedo trenutno tako lahkotno, kar lebdeče. Ne pomnim, kdaj sem se zadnjič počutila tako dobro, polna sem energije, koncentracije in lahkotnosti. Tudi moje dihanje je zelo lahkotno in drža zravnana :) Hvala tudi za humor in potrpežljivost, da sem dosegla najboljše stanje sproščenosti med terapijo kot tudi po njej.

Iz srca hvala!
O pozitivnih rezultatih njegovega dela pove tudi družina iz Kranja s petletnim otrokom, ki je imel težave z govorom, probleme s koncentracijo, ni se igral, po drugi strani pa je lahko hodil. Uradna diagnoza: cerebralna paraliza, znaki avtističnega spektra, motnje pozornosti in govora. »Že po prvi terapiji se je zgodilo, da naju je doma sin povabil k igri sam od sebe, kar se prej ni nikoli zgodilo,« pove mama. Po tretji terapiji pa se je izboljšal tudi govor.

V Srbiji je pomagal tudi dečku Branku, kateri se je rodil z Downovim sindromom. Dojenček je bil kot rastlinica in ni kazalo, da bo preživel. Energoterapevt je obiskal mamo in otroka ter se odločil dečku pomagati brezplačno. Kot običajno je opravil pet ali šest terapij, sledil je večmesečni premor in potem spet terapije ter premor. »Fantek je rasel in v nekaj letih vidno napredoval, iz rastline je postal človek,« pripoveduje Osipov. »Njegove mišice so se okrepile, začel je rasti, govoriti, komunicirati. Z Brankom, tako mu je ime, sva postala prijatelja in čeprav se vidi, da ima Downov sindrom, živi kakovostno. Pri teh otrocih namreč lahko s svojimi metodami spodbudim boljše delovanje srca, popravim prirojene srčne napake (luknjice), zboljšam koncentracijo, razvoj govornih sposobnosti.«

Energoterapevt Maksim Osipov pomaga ljudem v kompletu, saj se ukvarja z vzrokom porušenega človeškega ravnovesja. Terapijo izvaja na vseh nivojih, celostnem človeškem počutju duše in telesa. Njegovo sposobnost cenijo v Rusiji, Avstriji, Srbiji, Italiji, Hrvaški in Sloveniji, kjer se zadnja leta najraje zadržuje.


Se želite naročiti na terapijo?
Vas zanima potek same terapije?

Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali


+386 70 344 893

>> Rezervacija termina

Pošljite sporočilo


>> Pošlji sporočilo
Izdelava: MMstudio