SI | CZ | DE | HR
+385 99 6506 877
info@maksimosipov.com

Mišljenje stranki:


Maksim Osipov unatoč trideset godina praktičnog iskustva ostaje  skroman,  knjiga utisaka, u kojem su svoja iskustva i dojmove podjelili ljudi nakon liječenja, koji su odlučili potražiti pomoć u alternativnoj medicini, govori sama za sebe.Špela
Zbog boli u leđima moj život više nije mogao teči  normalno. Hvala vam za nezaboravan doživljaj i terapije. promijenili  ste mi život! HVALA!
Natasa
Vjerujem da u mnogim životima ostavljate tragove neizmjerne sreće i zahvalnosti. Kad sam bila sa svojim sinom nakon njegove  operacije tumora mozga prvi put na posjeti, opozorili ste nas da ne radite čuda. Sve vrijeme nas podsječate, da se liječimo sami, i da nam vi samo pomažete. Sin  napreduje polako, ali sigurno, mi smo vrlo zahvalni za to. Rado dolazimo kod vas i željno očekujemo vaš dolazak. Željeli bismo iskoristiti ovu priliku da izrazim veliko poštovanje i zahvalnost i želimo vam puno uspjeha, zdravlja i sve najbolje.
Teja
Hvala G. Osipovu vrlo djelotvorno  iskustvo koje sam doživjela  sa njegovim načinom liječenja. Bol u nogama i kralježnici značajno je smanjen. Nakon dugog vrijemena pokret ponovno je postao automatski i bez boli, trnci u nestali.

Preporučujem svima onima koji su se pouzdali u nešto  drugo osim službene medicine, koja nudi tablete i operaciju.
Emil
Jednom riječi –fantastično, do sada nisam vjerovao, da je ozdraavljenje moje boleti moguče. Terapija je po mom mišljenju na granici znanstvene fantastike.

Hvala vam!
Sanda- Lukova mama.
Sa našim malim Lukom smo se prvi put sreli ožjak 2013. Od tada svaki mjesec redovito dolazimo na terapije. Poslije 3. tretmana, prvi put me je nazvao mama. Postao je jako zadovoljan in sretan dječak. Postao je i aktivan.

U njegovom mladom životu prestao je vrlo teške operacije i trebao je dugu regeneraciju. Sa vašim tretmanima napredak je brži i kreče u pravi smijer. Tkođjer, njegovi doktori su zadovoljni napredkom. Od srca smo vam zahvalni za vaš trud. Radost i sreča u Lukovim očima je za nas neprecenljiva. Nadam se, da čemo se još vidjeti. Od srca hvala!
Dragica-muževa žena
Sa mužem vodimo bitku sa teškom bolešču, zato smo odlučili, da poklušamo i kkod vas. Nakon jednon tjedna očito se popravilo muževo stanje. Ima više energije, u biti dogodila se velika promjena.Vrlo sam vam zahvalna za vašu pomoč, koja nam je pomogla.

Ljepa hvala za sve.
Silvija
Hvala za vaše ”tople ruke”, koje su mi donijele ogromno energije i naravno bolji vid! Hvala za sve terapije i naravno vidimo se ponovo.
Polona
Kod vas dolazim na terapiju zbog psihičkih problema. U tom sam vrijemenu prestala piti tablete. Bilo je malo poteškoča, terapije me iscrpe, ali poslije tjedan dana osječam se bolje, puna energije.

U toku terapije imam izrazite reakcije( povračanje, vrtoglavica). Osječanje se polako ispravlja, svjesna sam svojih problema. Počela sam sa meditacijom, opuštanjem, dosta čitam duhovnog gradiva, koristim pozitivne afirmacije. Polako upoznajem sebe. Hvala vam za sva vaša predavanja o prepoznavanju problema.
Majda
Hvala vam za sve dobro, što uradite za bolestno tjelo i dušu. Od vas odlazim uvijek dobre volje i puna optimizma, svijet vidim u bojama i svoje probleme vidim u potpuno drugom svijetlu- kao iskustvo koje me vodi dalje. Moje osječanje se je popravilo, osječam se vitalnije.

Želim vam, da vam se sve dobro vrati.
Zdenka Rataj
Ispravili ste mi kralježnicu. Sada mogu hodati i živjeti život. Hvala vam.

Puno vjerujem vašem liječenju!
Mateja-Nikova mama.
Sin Niko ima diagnozu epilepsije i Cereralne paralize. Sa vašim načinom liječenja smo počeli ožjka 2013. Poslije mjesec dana je EEG pokazao bolje rezultate. Niko je počeo otvarati dlanove i krčiti noge ka sebi. Uvijek kada dođemo  od vas, Nik je radostan i zaspi čak i bolje spava. Hvala vam od srca, što ste nam ulili nadu, da če se stanje izboljšati, što se je i dogodilo, zahvaljuči vama. Hvala, hvala, hvala.
Darja
Lijepa hvala za odrešenje bolova u kralježnici. Pokrečete granice nemogučeg.
Slavko Pogačnik
Imao sam probleme sa pršljenima vratne kralježnice, tu i tamo pojavila se i otok. Sa terapijama osječam se dosta bolje ili čak odlično.

Od srca vam hvala za pomoč i želim vam puno uspjeha  u daljnom životu.
Mia
Hvala vam za svu pomoč za moju mamu, čije je stanje ruke, poslije par terapija( po svakoj terapiji takođjer)drastično popravilo.
Od toga, da joj je lijeva ruka nemočno visela nadolje i da je boljeo lakat, zglob i prsti. Dobila je nazad okretnost prstiju i bolovi su postepeno korak po korak popustili. Vrat i koljeno u potpunosti su prestali boljeti.

Vjerujem, da če sutra stanje biti još bolje.

Nada
Moje stanje sa jednom riječi, trenutačno je tako lagano, kao da letim. Ne sječam se, kada sam se  zadnji put osječala tako dobro, puna sam energije, koncentracije i ležernosti. I moje disanje je smireno i pravilno se držim
Hvala vam za humor i strpljenje, da sam dostigla najbolje stanje opuštenosti u toku terapije kao i poslije nje. Od srca vam hvala.
Mama
Pozitivni rezultati njegovog liječenja također govori obitelj iz Kranja sa petgodišnjim sinom sa kojim  su imali poteškoća sa govorom, koncentracijom, ne igra se, sa druge strane može  hodati. Službena dijagnoza: cerebralna paraliza, znakovi autizam spektra poremećaja pažnje i govora. "Već nakon prvog tretmana što nam se dogodilo kod kuće sina pozvao sam na igru, što se nikad nije dogodilo prije", rekla je majka. Nakon trećeg tretmana također poboljšan govor djeteta.

Nitko te ne može pomoći ako ti to ne želiš.
Pozitivni rezultati njegovog liječenja također govori obitelj iz Kranja sa petgodišnjim sinom sa kojim  su imali poteškoća sa govorom, koncentracijom, ne igra se, sa druge strane može  hodati. Službena dijagnoza: cerebralna paraliza, znakovi autizam spektra poremećaja pažnje i govora. "Već nakon prvog tretmana što nam se dogodilo kod kuće sina pozvao sam na igru, što se nikad nije dogodilo prije", rekla je majka. Nakon trećeg tretmana također poboljšan govor djeteta.

U Srbiji je pomogao dječaku Branku, koji se je rodijo sa Dawnovim Sindromom. Kao beba bio je kao biljka i nije bilo znakova, da če preživjeti. Iscljelitelj je posjetijo majku i dijete i odlučijo pomoči dječaku besplatno.
Kao i obično, obavijo je 5,6 terapija, sledijo je višemjesečni odmor od terapija i kasnije opet ponovili terapije pa odmor.Dječak je rastao i u nekoliko godina očito napredovao, iz biljke postao je čovjek, kaže Osipov.” Njegovi mišiči su ojačali, počeo je rasti, govoriti i komunicirati. Sa Brankom, tako mu je ime, postali smo prijatelji i ako se vidi da ima Downov Sindrom, živi kvalitetno.
Kod takve dijece, može sa svojom metodom, izboljšati djelovanje srca, popravim urođene srčane mane( rupice), popravim koncentraciju, razvoj govornih sposobnosti.

Dr. Maksim Osipov liječi u kompletu, bavi se sa uzrokom narušenog čovjekovog balansa. Liječenje izvodi na svim nivojima, cijelom čovjekovom osječanju tijela i duše.Pored jednostavnog, prijatnog iscjelitelja, sumnje o liječenju bez tableta, inekcija i skalpela, ubrzo se umanje. Njegovu sposobnost cijene u Rusiji, Austriji, Srbiji, Italiji i Sloveniji, gdje se zadnje vrijeme i zadržava.


Želite se naručiti na terapiju?
Zanima vas  proces same terapije?

Pozovite  nas i rado čemo vam pomoči


+385 99 6506 877

>> Rezervacija termina

Pošaljite poruku


>> Pošalji poruku
Izdelava: MMstudio