SI | EN | DE | HR
+386 70 344 893
info@maksimosipov.com

Njegova metoda zdravljenja


Ko pridejo ljudje k njemu, preprosto vidi njihovo energetsko stanje, tudi če ne pozna medicinske diagnoze. To je njegova naravna sposobnost, da občuti, kje imajo težave in kakšne so te. Ko odkrije vzrok težav, spodbudi samozdravljenje in nato, kot sam pravi, človek sam sebe popravlja prek regulacij telesa. Gre za izvirno metodo, ki je samo njegova.

Pri terapiji najprej vpliva na energetsko stanje, na pretok energije, nato pa tudi na imunski sistem in na delovanje žlez z notranjim izločanjem. Ko energija ponovno brez ovir steče po telesu, se začne postopek čiščenja in zdravljenja. Osipov zadevo primerja z zapornicami na jezu, ki se dvignejo in povzročijo, da voda naenkrat pljuskne po strugi. "Ko so blokade odstranjene in energija neovirano steče po telesu, se včasih zgodi, da kdo omedli, a to ni nič hudega. Po takem močnem sunku energije človek kmalu ozdravi, ne potrebuje veliko terapij,« pravi Osipov.  "Na moje dotike in bližino se ljudje odzivajo zelo različno. Nekateri čutijo trzljaje, padejo v jok ali smeh, druge vleče v eno ali drugo smer, občutijo vročino, mravljinčenje, nekateri celo bruhajo …" Zatrjuje, da so vsi ti odzivi običajni, gre samo za regulacije, ki vodijo k bolj optimalnemu stanju. "Vse, kar se dogaja s telesom, je običajno." V večini, v okoli 90 oziroma 95 odstotkih, se ljudje na terapijo odzivajo pozitivno in so po njej dobro razpoloženi.

Za naravnavanje kosti uporablja kontaktno masažo, da se ljudje lažje gibljejo in so bolj sproščeni. Tehnike se je naučil med študijem, dodal ji je tudi svoje metode, ki pripomorejo k okrevanju lumbalnega dela hrbtenice, vratu, kolen, komolcev itd. Z masažo in manualnimi prijemi lajša in blaži težave v hrbtenici, ukleščene živce, premaknjena vretenca. Hrbtenica je ključnega pomena za dobro počutje, zelo pomembna pa je tudi dobra cirkulacija.

Takoj ve, komu lahko pomaga in komu ne, kar ljudem tudi jasno pove. Sposoben je namreč ugotoviti način življenja in razmišljanja ter kakšna je pripravljenost, da bi ljudje svoje zdravje izboljšali tudi s spremenjenim slogom življenja.Preplet uradne in alternativne medicine


Maksima veseli, da v primerjavi z nekaterimi drugimi energoterapevti, uspešno sodeluje z uradno medicino. »V Rusiji ni konkurence med uradno medicino in ljudsko, zdravniki iz te in one veje medicine se pri nas upoštevamo in dopolnjujemo v korist človeka, ki ima težave, in prav bi bilo, da se naš način razmišljanja razširi na vse konce.«

Maksim pravi, da v bistvu človek zdravi samega sebe, da nam on pri tem le pomaga, ko skuša vzpostaviti krog energije, ki se preteka v telesu, kar človek čuti kot vibracijo, ta pa pomeni čiščenje onesnaženih organov. Pogosto se zgodi da zdravniki pred operativnim posegom pošljejo pacienta najprej na terapijo k Osipovu, zlasti ko menijo, da je to bolje kot takojšnja operacija.

Nihče ti ne more pomagati, če si tega ne želiš sam


Maksim Osipov ni čudodelnik in ne obljublja čudežev. Za očiščenje telesa je potreben čas, saj tudi bolezen, razen poškodb, ni nastala čez noč. Ničesar ne obljublja na kratki rok in meni, da je zdravje nemogoče povrniti v samo nekaj dneh.

Ni posebnega pravila glede energoterapije, pravi Osipov, vsekakor pa je pri pomoči ljudem največ odvisno od psihičnega stanja posameznika, pravzaprav koliko se je kdo pripravljen sprostiti in prepustiti njegovim rokam, s katerimi lahko odkrije težave posameznika, njegovim možganom in vibracijam.

Zanimivo je, pravi Osipov, da odrasli, ki so sprva dvomili o učinku energoterapije, učinke terapije podoživijo veliko bolje od tistih, ki že vnaprej pričakujejo učinek zdravljenja. Odložimo torej bremena in dvome na stran, ter pridimo na terapijo čimbolj sproščeni.

Zavidanja vredni rezultati pri zdravljenju številnih bolezni


Zavidanja vredne rezultate beleži pri zdravljenju številnih bolezni, kot so glavobol z migreno (uspeh ozdravitve je praktično stoodstoten), išias, bolečine v hrbtenici in križu, artritis, sklepna in revmatska obolenja, ledvični in žolčni kamni, težave s prekrvavitvijo, motorične težave, zvišan krvni tlak, bronhitis, psihične in imunske težave, diabetične težave, paraplegične, dioptrija … Uspehe dosega tudi pri duševnih tegobah, kot sta depresija in stres. Precej uspešno odpravlja tudi težave parov, ki ne morejo spočeti otroka.

Pri svojem delu je zelo previden. Pri srčno-žilnih obolenjih, če je veliko tveganje, samo svetuje. Enako je tudi pri rakastih obolenjih, kjer je vse odvisno od tega, kdaj bolnik pride na terapijo. Vseskozi poudarja, da le pomaga, ne pa dokončno zdravi. Osipov nikakor ne meni, da je univerzalen, temveč poskuša pomagati ljudem razrešiti, kar jih teži. Vendar pa nič ne gre na silo.

Na vprašanje "Kako hitro bom ozdravel?" Osipov odgovarja: "Kolikor vere, toliko pomoči." Približno polovici ljudi se stanje po njegovih terapijah povsem izboljša, od 20 do 30 odstotkov ljudem pa delno. Število terapij je različno, pri nekaterih je napredek viden že po treh, štirih terapijah. Terapij na daljavo ne izvaja. Ne dvomi o tem, da energija na daljavo ne deluje, vendar meni, da nihče ne more nadzorovati količine energije in vedeti, ali se je na poti od točke A do B nekaj "pritrdilo" na to energijo.
Pri otrocih je delež popolnih ozdravitev izrazito višji in znaša kar 95 odstotkov. "Otroci prihajajo na terapijo neobremenjeni, brez zadržkov, predsodkov in strahu. Tu pa se potem lahko delajo čudeži. Veliko jih prihaja na terapije zaradi imunske oslabelosti, hiperaktivnosti, nočnega mokrenja, težav z motoriko …" Kot sam ugotavlja, terapija zelo hitro učinkuje pri otrocih, ki imajo motorične in druge težave, pri Downovem sindromu, cerebralni paralizi.

Njegovi uspehi so neverjetni in marsikje, kjer je delal in še vedno dela, ga ljudje slavijo in imenujejo čudodelec. Veliko je hvaležnih staršev, ker je pomagal njihovim otrokom, mnogo pa tudi odraslih, ki so ozdraveli brez operacije. In seveda so tu še tisti, ki jih je uradna medicina odpisala, pa so vendarle ozdraveli.
Se želite naročiti na terapijo?
Vas zanima potek same terapije?

Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali


+386 70 344 893

>> Rezervacija termina

Pošljite sporočilo


>> Pošlji sporočilo
Izdelava: MMstudio